Kategoriat
Lisäkeruoat

Täytetyt jalapenot

Sinänsä hullua lisätä tämä resepti tässä vaiheessa vuotta, juuri kun grillikausi on ohi. Mutta täytetyt jalapenot on niin sikamaisen hyviä, että niitä tekee mielellään pitkin vuotta – vaikka sitten uunissa.

Tosin mistä saisi lokakuussa tuoreita jalapenoja? Mulla on pakastimessa jalapenoja vaikka kuinka, mutta ne eivät luultavasti toimi tässä hommassa. Pakastus kun rikkoo niiden solukalvot ja luultavasti tuloksena olisi sula mössö uunin pohjalla. Jospa vaikka uunivuoassa? Pitää kokeilla…

No, vaikka ensi kesää odotellessa – täytetyt jalapenot on helppo valmistaa ja todella hyvää, vaikka matsi-illan hot wingsien kaveriksi. Toinen vaihtoehto voisi olla täytetyt ja friteeratut chilit, kannattaa kokeilla!

tuoreita jalapenoja
tuorejuustoa maun mukaan (esim. valkosipulijuusto toimii hyvin)
pekonia

1. Katkaise jalapenosta kanta pois ja rapsuta/huuhtele siemenet veke sormella tai perunankuorimaveitsellä tms..
2. Täytä jalapeno tuorejuustolla ja pyöräytä pekonin viipale ympärille.
3. Grillaa kunnes pekoni on rapeaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *