Kategoriat
Liharuoat

Curryleike

4 suurta viipaletta porsaanpaistia
vehnäjauhoja
1 kananmuna
korppujauhoja
voita paistamiseen
suolaa
currya
2 hapahkoa omenaa
ruohosipulia

1. Nuiji lihaa kevyesti nyrkillä ja muotoile samalla reunoilta tasaiseksi.
2. Kääntele lihat jauhoissa joihin suola ja pippuri on sekoitettu. Kastele sitten leikkeet molemmin puolin kevyesti vatkattuun kananmunaan ja pyörittele lopuksi korppujauhoissa. Anna pinnan kuivahtaa ja ravista ylimääräinen korppujauhe pois. Ripota pinnalle runsaasti currya juuri ennen paistamista.
3. Kuumenna paistinpannu ja ruskista rasva siinä. Laita leike vasta tässä vaiheessa pannuun, sillä muuten se imee itseensä liikaa rasvaa. Kypsennä leikkeet molemmin puolin, nosta pois pannusta ja pidä ne kuumina.
4. Kuori omenat, leikkaa kuutioiksi ja laita pannuun rasvaan hautumaan n. 5 minuutiksi. Nosta omenapalat keoiksi leikkeiden päälle ja hienonna ruohosipulia pinnalle.

Vastaa